Академик

НИКОЛА КОВАЧИЋ

Академик Никола Ковачић

Никола Ковачић је угледни привредник, занатлија, човек од знања и заната. Oсновао је ”Вулкан Гуму-БЕЛТ” као самосталну вулканизерску радионицу за пружање вулканизерских услуга под називом ”Вулкан” давне 1966. године. Ово предузеће се од мале вулканизерске радње са два радника, самих оснивача, развило у савремено предузеће са 70 радника.

”Вулкан Гума – Белт” свој производни програм базира на производњи гумених транспортних система и специјалних трансортних трака намењених превасходно за прехрамбену, пољопривредну, хемијску, рударску, грађевинску и све остале области индустрије. Поред производње предузеће обавља и сервисне услуге на терену као, на пример, облагање млинова.

Сви производи ”Вулкан Гуме-БЕЛТ” доказали су се у пракси и функционалношћу и квалитетом. Тежња за квалитетом крунисана је крајем 1999. године уручивањем ISO Certificata 9001:2000 од стране оцењивача LOYD L.R.Q.A.

Квалитет је циљ и обавеза ове фирме. Задовољни купци из свих грана индустрије су потврда постигнутог квалитета. Производи из погона ”Вулкан Гуме-БЕЛТ” воде бригу о животној околини, безбедности и здрављу људи.

Контакт:

Ел. пошта: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.